sunnuntai 9. lokakuuta 2016

MH-kuvaus 8.10.2016

Auton nokka kohti Lohjaa ja Riitta Liimataisen sekä Heidi Kaatialan tuomaroimaa MH-kuvausta kohti.
En tule varmaan ikinä kisaamaan Jurrin kanssa missään, koska jo pelkkä kuvaukseen meneminen sai jännittämään melkoisesti.

Laura oli Ramoksen kanssa myös paikalla ja otti videolle Jurrin testausta. En käsitä, mitä taas kameran kanssa tapahtui, mutta videot eivät olleet tallentuneet muistikortille. Muutama pätkä saatiin kamerasta kaivettua talteen, olisi ollut kyllä kiva saada kaikkikin muistoksi.

Aaveiden tullessa näkyviin Jurri noteerasi ne ja se siitä. Sen jälkeen se keskittyi lähinnä lentävien lehtien metsästämiseen...

Räminän kohdalla Jurri otti sivuaskeleen ja kävi katsomassa, että mistäs tuollainen möly tuli, sen jälkeen ei reaktiota.

Ampumisen aikana leikittiin häiriintymättä ja sen jälkeen kuunneltiin rauhallisesti pauketta.

Loppuyhteenvedossa tuomari kyseli, että tuliko yllätyksiä. No tuli, miksi tuo koira ei reagoinut aaveisiin, ei haalariin (Auraltahan tuli joka tilanteessa niitä rähähdyksiä). Kuulemma siksi, ettei sitä onnistuttu säikäyttämään ja jollei kerran säikähdä, niin miksi koira olisi ko. asiasta kiinnostunut.
Tuomarin mukaan Jurri on leikkisä, maailmaan ystävällisesti suhtautuva poika, joka ei pelkää mitään pahaa tapahtuvan. Tuollainenhan se on, meijän jurrikka :)
<3 br="">

Ei kommentteja: