tiistai 21. elokuuta 2012

MH-kuvaus 19.8.2012

Sain Lauran ja Lullero Polan matkaseuraksi. Olipas mukavaa pitkästä aikaa tehdä Lauran kanssa "koirareissu" yhdessä.
Olen yrittänyt scannata testiä, mutta minun ja koneiden yhteistyö ei nyt pelitä. Kopioita tulee vaan, halukkaille voin kyllä postitella sellaiset :D
Nyt elättelenkin toivoa, että Maiju jaksaisi vielä naputella tulokset forumiin.

Aura käyttäytyi testissä hyvin auramaisesti, sieltä tuli odottamani rähähdykset, ei leikkinyt, mutta yllätti minut iloisesti sillä, että antoi kopeloida itseään ihan kauniisti.

Eli kuvauksen alussa Aura otti itse kontaktia testaajaan, hillitysti, lähti tämän mukaan, ja hyväksyi vielä kopeloinninkin.
Menomatkalla sanoin Lauralle, että jos Aura saadaan leikkimään, saatikaan taistelemaan testitilanteessa, niin syön hatullisen.... Onneksi olin oikeassa ja sain pysytellä Hesen tuotteissa paluumatkallakin :D
Eli Aura ei kiinnostunut lelusta eikä leikistä. Kävi sentään ensimmäisellä kerralla haistamassa lelua...
Takaa-ajoon Aura lähti ensimmäisellä kerralla varsin rauhallisesti, kävi kurkkaamassa "vieheen" reittiä ja se siitä sitten...
Aktiiviteettitasoa mittaavassa osiossa Aura oli enimmäkseen rauhallinen, loppupuolella alkoi ympäristön tuoksut kiinnostamaan.
Etäleikki oli osio, jota hieman pelkäsin etukäteen. Näin silmissäni, että Aura ryntää leikkijän luo purukalusto paljaana... Mutta ei sentään, onneksi. Oli kiinnostunut leikkijästä, tarkkaili, mutta ei lähtenyt eikä syönyt leikittäjää ;)
Haalarilla tuli esiin hyvin tuttu Aura, pelästyessä tulee välittömästi rähähdys. Aura ei paennut, kyyristyi ja rähähti. Tuli haalarille vasta minun seistessä sen edessä, ei välittänyt siitä jälkikäteen.
Räminää Aura pelästyi enemmän, väisti kääntämättä katsettaan. Tuli laitteen luo vasta houkuteltuna, reagoi ohituskerroilla, varsin hillitysti kylläkin.
Aaveilla en osannut yhtään arvella Auran käytöstä, lähinnä pelkäsin, että miten käyttäytyy, kun pääsee aaveiden luo. Aura näki mielestäni kyllä aaveet, mutta alkoi piehtaroimaan. Hieman olin ällikällä, että tällainenkö tämä onkin... Mutta hetken kierittyään Aura ilmeisesti tulikin tulokseen, ettei tuo eukko teekään mitään ja hänen pitääkin hoitaa homma... Siirtyi eteeni ja haukkui aaveille, ja ihan uskottavaan sävyyn. Ja irrottaessani remmistä, meni itse aaveiden luo ottamaan kontaktia (ja käyttäytyi oikein asiallisesti).
Leikki ei onnistunut lopussakaan. Ja ampumisen Aura huomioi, mutta ei välittänyt siitä liiemmin.

Aura oli selvästi testin lopussa väsähtänyt, mutta ei mielestäni mitenkään paineistunut. Oli likan mielestä varmaan pikkasen outo metsälenkki.

Mutta kyllä minua harmitti, että unohdin videokameran kotiin...  Lauralla oli järkkäri mukana, mutta sillä ei saanut kuvata sen pitämän äänen vuoksi.

MH ei tuonut esiin Aurasta mitään uutta ja yllättävää, mielissäni olin lähinnä sen käytöksestä ihmisiä kohtaan. Ilmeisesti minulla on ollut siitä vähän liian huono kuva. Mutta kyllä nimi sitä melkoisen hyvin kuvaa; Acutus Piper = terävä pippuri :D.

Lauran ja Lolan kanssa oli kiva reissata, mukava oli nähdä FB-ystäviä :D Ja saada pallutella Tara-muoria. Kaikkineen hyvä päivä.
Auran kanssa meillä on takana varsin tapahtumarikas pariviikkonen, nyt me vaan ollaan, sienestellään ja nautiskellaan syksyisistä keleistä. Ja iltalukemiseksi voisin otta jonkun toko-opuksen ja ihmetellä, että mitäs liikkeitä siellä AVO-luokassa tuleekaan vastaan :D.

Ei kommentteja: