lauantai 28. helmikuuta 2009

Rentoa menoa....

Tänään on ollut mukava lauantai; upea ilma, flunssa alkaa olla takanapäin, Lauralla ja Jerella koulupäivä :D.
Tosin heidän koulussaan oli "avoimet ovet"-päivä, joten sinne oli pakko vääntäytyä. Siellä oli sitten kojua kaikenlaista, kiertelin niitä ja mietin, että kai täältä jotain pitää ostaakin... Kunnes löysin mieluista ostettavaa! Joku fiksu opettaja oli punonut koirille vetoleluja, niitähän piti ottaa oikein kaksin kappalein.

Koulusta Lauran kanssa lähdettiin ajelemaan TSAUn hallille katsomaan Neran kahta pentua; Lolaa ja Pihkaa. Kovin olivat söpö pari. Feta ei vaan oikein lämmennyt pennuille, tai kuuluisikohan paremminkin kirjoittaa, että lämpeni... Nuo ovat Fetalle niin hankalia tilanteita, kun seistään tiiviissä ryhmässä paikoillaan ja täytyy pitää huolta siitä, ettei tuollaiset pennelit pääse liian lähelle Lauraa.
Pihkan emäntä Susannilla on kotisivut, joista voi käydä ihailemassa upeita valokuvia http://personal.inet.fi/koti/karoonan/index.html

Hallilla oli muutenkin kiva käydä moikkaamassa tuttuja, kyllä aina kun pääsee kisoja seuraamaan, tulee sellainen olo, että jos sittenkin vielä joskus...
Fetasta moni saa sellaisen hieman tiukkapipoisen kuvan, mutta kyllä se ottaa yleensä varsin rennosti. Meillä on kotona portaiden kohdalla ikkuna, jonka kaikki meidän koirat ovat ottaneet tähystyspaikakseen. Muut koirat ovat myös istuskelleet siinä ja katselleet ulos, siis takamus ja takatassut yhdellä portaalla ja etutassut alemmalla. Mutta ei Feta. Feta istahtaa siis oikein sananmukaisesti "persiilleen". Puuttuu vaan, että se vielä aikansa kuluksi heiluttelisi takajalkoja : )


1 kommentti:

Susku kirjoitti...

Toi kuva... Siinä vois yhtä hyvin olla Bode, aivan samanlainen istumatyyli meidän pikkupojalla ;-)