sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Kuulumisia

Meidän perheessä on riehunut oikein megalomaaninen flunssa. Minäkin kunnon kaupungin työntekijänä otin muutaman päivän talvilomaa tällä viikolla ja sängyn pohjallahan ne tuli vietettyä. Hieman oli muita suunnitelmia vapaapäivien varalle. Ehkä eniten harmittaa, kun ei päässyt osallistumaan yhdistyksen vuosikokoukseen Tampereelle.
Muutenkin on tuntunut hieman "ahistavalta". Olen tajunnut, että olen vanha (eihän sen toki näy eikä tunnu missään), minun pieni kuopus vietti hiihtolomaviikon rippileirillä ja esikoisesta tuli virallisesti "vanha". Lauran vanhojen tansseja oli hieno seurata ja kyllä tuo tyttö ainakin äidin silmin näytti niin nätiltä :)
Koirien ulkoilutukset ovat jääneet vähän vähille, kun koko perhe on ollut puolikuntoisena. Pellolla ollaan tarvottu, kun siellä nuo onneksi liikuttavat itse itseään. Hieman ollaan myös pellolla harjoiteltu sellaista erästä kuviota ja laskettu askeleita, saas nähdä tuottaako se tulosta Lauralle ja Fetalle kevään aikana ;).
Laura ja Feta ovat sisällä harjoittelleet paljon noutoa. Jo alkaa kapula pysyä suussa loppuun asti ja hyvä niin, sillä meillä muilla alkaa mennä ne viimeisetkin hermonriekaleet, kolisee niin mukavasti tuo kapula tuossa laattalattialla...

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Vaude Laura! Näytät todella upealta!!
Onnittelut vaan äiteelle esikoisen ja kuopuksen vanhenemiseta - äidit eivät vanhene, hiukan voi kypsymistä tosin tapahtua;)

Virpi kirjoitti...

Siis ihan superkaunotar Laura oot, ja vielä fiksu ja sopivasti omapäinen :) Isot onnittelut ja kiitokset myös tokobriard-kisan pronssista, todella hieno saavutus nuorelta koirakolta. Näpistin kuvan täältä blogista, kiitos ja anteeksi.