tiistai 29. elokuuta 2017

Briardleiri Yläneella 25. - 27.8.2017

 
 Kolmas briardileiri Yläneellä onnellisesti takana...  Vähän jännitin, että pääsenkö osallistumaan. Minulla on ollut varsin huomaamattomana kaverina Chrohnin tauti jo yli 20 vuotta, mutta tämä kesä on näyttänyt tämän kaverin kurjat puolet. Pääasia, että leirille selvisin, mutta oli siinä omat hankaluutensa.

Perjantaina oli pienen pientä tokottelua ja ratkottiin leirin nopein koira.

Lauantaina päästiin Jurrin kanssa Holger Palomäen vetämälle peltojäljelle. Alussa jokainen kertoi tasostaan ja tavoitteistaan. Keväisellä jälkipäivällä saamani neuvot aiheuttivat kanssatreenajissa ja kouluttajassakin hieman hämmennystä :) Mutta Hodi seurattuaan Jurrin jälestystä sanoi sen sille näköjään toimivan ja saatiin kehuja hyvin tehdystä pohjatyöstä. Siinähän se ongelma onkin, pohja on tehty hartaudella, mutta kun on jääty sille tasolle. Kouluttajana Hodi oli kyllä aivan huippu!

Molempina päivinä Jurri pääsi myös leikkimään Mackenin kanssa. Ja siitä se poika nauttii. Piti oikein ottaa talteen kaikki Hennan ottamat kuvat ja laittaa tänne. Pysyvätpähän tallessa.

Sunnuntaina osallistuttiin myös sosiaaliseen palkkaukseen ja se ei ollut ainakaan tuona päivänä meidän juttu. Harmitti, etten mennyt jäljelle, mielessä pyöri myös ruuanlaitto ja pakkaaminen ja kaikkea muuta kuin rauhoittuminen ja rentona olo, jotta koiran olisi ollut helppo ottaa minuun kontaktia. Ja en tiedä kumpi meistä otti enemmän häiriötä ympäristöstä :D

Parasta antia leirillä ehdottomasti ovat myös illanistujaiset. Saa turista jonninjoutavia tuttujen kanssa, joita kuitenkin tulee tavattua niin harvoin. Ja se savusauna.

Yksi yllätyskin minulle tuli leirin aikana. Jurri väisti muutamaan otteeseen miehiä, taisi jopa hieman murahtaakin jossain kohtaa. Tuo heppu ei tuollaista ole aiemmin tehnyt. Oliko osansa autossa nukutulla (valvotulla) yöllä vai millä? Toivottavasti oli ainut kerta, kun tuollaista huomasin. 

Ja taas päätin, että leirijärjestelyt ovat minun osaltani ohi. Kunnes aloin katsoa ensi vuoden viikonloppuja "sillä silmällä". On tuo Yläne vaan huippupaikka. Ei kommentteja: