perjantai 4. huhtikuuta 2014

Odotusta ja odotusta :)

Auran piti mennä uusintakuvaan maaliskuun loppupuolella, mutta ajattelin lykätä sen pääsiäisen alusviikolle, lomaviikolle. No eikös tuo lääkärikin ole tietysti silloin lomalla... Aika on vasta 12.5.

Auran liikuntaa (ja myös omaa) on lisätty melkoisesti. Paljon vapaana liikkumista niin metsässä kuin pellollakin. Remmilenkeillä (pitkilläkään) ei ontumista tule, mutta vapaana liikkumisen jälkeen selkeästi keventää leikattua jalkaansa. Siinä mielessä odotan niin tuota kuvausta ja lääkärin tuomiota, että tietäisin paremmin suunnitella Auran ja minun yhteistä tulevaisuutta, noin niinkuin treenimielessä. Uskaltaako sitä ikinä enää hypyttää tokohyppyä? Metsässä se ainakin vipeltää kaatuneidun puiden yli...

Jotta Aura ei ihan tylsistyisi, niin ollaan me tehty pari pienenpientä peltojälkeä, raahattu Laura ja Tarto metsään opettelemaan esineruutua yms. Ja Aura kyllä niin nauttii näistä pienistä virikkeistä. Ja se ei edes syönyt Tartoa, vaikka ne olivat vapaana yhdessä!

Meidän tienoot ovat peurat vallanneet. Joka ilta niitä nekee isompia ja pienempiä laumoja. Ja tien yli ryntäävä peuralauma aiheuttaa erinäisiä tuntemuksia taluttajassa. Aura ei onneksi ole niin riistan perään kuin Mirkku oli, se tarvitsee sen näköhavainnon lähteäkseen ja kunnon karjaisu jopa pysäyttää ajon. Mutta sieviä nuo peurat ovat.
Ja sitten olen onnistunut saamaan aikaiseksi elämäni ensimmäiset Olgat ja Pöllöt :)Ja näidenkin odotetaan kasvavan :) Yleensä keväisin innokkaana istutan siemenestä kaikenlaista. Loppukeväällä ne ovat kuitenkin kuolleet ja nöyrästi käyn ostamassa torilta taimet :D Näiden kyllä pitäisi onnistua, ovat tulleet tavallista kalliimmiksi. Onnistuin kastellassa pilaamaan tuon artekin pöydän...Koira-asioista vielä sen verran, että olen läpi talven seurannut Haakin Tiinan mietteitä Queenin astuttamisesta ja mahdollisesta urosvalinnasta. Itselle suunnittelen tästä tulevasta pentueesta sitä ensimmäistä mustaa briardia.
Tiinan kanssa ollaan ilta jos toinenkin istuttu koneella ja kirjoiteltu ja linkitelty toisillemme toinen toistaan upeampien urosten kuvia ja sukutauluja :)
Itselläni on ollut kauan haaveena saada briardi eräästä kennelistä ja nyt vaikuttaisi, että se toteutuu puoliksi :D
Pieni, kaunis uros, jolla tuloksia myös harrastuspuolelta. Olen niin tyytyväinen Tiinan valintaan. Toivottavasti kaikki toteutuu ja menee hyvin, niin minulla voi olla ensi keväänä oma pikkumusta, virolais-ruotsalainen pihakoira ;)
Ei kommentteja: