sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Pian on luvassa pentujen tuoksuttelua

Tiina Haakin Quueni (Aquene Avec la Force De Lóurs) pyöräytti 19.9.  maailmaan 7 penneliä (3 tyttöä ja 4 poikaa). Pentujen isukkina on Arlot (Pops du chateau magic).  
Ja näitä palleroita lähdemme katsomaan lokakuun lopulla. Lauralle on ollut hakusessa uusi harrastuskaveri ja näitä pentuja on odotettu kuin kuuta nousevaa... 

Quueni on erittäin eloisa, leikkisä ja sosiaalinen tyttö ja kooltaan sopivan pieni (Lauran haaveena agility, toko) ja  kun myös Arlot on pienikokoinen uros, niin toiveena olisi, että näistä pennuista kasvaisi näpsäkän kokoisia harrastuskavereita.
Queenihan on loistanut lähinnä tuolla kauneuspuolella, mutta lähisuvusta löytyy tuloksia, joten eiköhän siellä taustalla jotain koulutettavuuttakin ole ;)

Lemmenpari Queeni ja Arlot

 Jälkikasvua:
Olin kateudesta vihreä silloin, kun Tiina otti Quuenin, tämän emä Kiowa on yksi kauneimmista nartuista mitä tiedän. Minua on aina miellyttänyt tuollaiset harmaanmustat tytöt. Ja ehkä vielä sellaisen joskus saankin...

KIOWA CENTIèME-CELUI DONATIEN MARQUIS DE SADE


Ja Queenin isukki on varsin komea poika. Tiinalla oli Elroy silloin yhtenä vaihtoehtona Bettyllekin.

ELROY D'UNE AFFAIRE NOIRE 

Suomeen on tulossa näistä pennuista muutama, jos joku muukin kiinnostuu, niin yhteyttä Tiinaan tiina@eplk.ee /  +372 56219501.

Ei kommentteja: