keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Pikkuperkeleestä on kasvanut jo aika iso sellainen…

Aura alkaa olla jo ison tytön mitoissa, painoa n. 26,5 kg ja korkeutta ennen himpun yli 60 cm kuin ali. Aura on oikein mukavasti kaikesta tekemisestä syttyvä tyttönen, jaksaa keskittyä ja touhuta jo pidemmänkin aikaa.
Mutta tämä Bettyn ja Faberin rakkaudenhedelmä saisi olla varustettu huomattavasti vähemmällä itsetunnolla, sen usko omaan kaikkivoipaisuuteensa on horjumaton ja lisäksi pieni harkinta ennen suoraa toimintaa olisi sallittua. Eli toisin sanoen ensimmäiset koirien yhteenotot ovat tapahtuneet.
Pari tilannetta on sattunut niin, että kun olen tullut Auran kanssa treeneistä ja Mirkku on tulla höseltänyt vastaan autolle, niin tämä itseriittoinen ja itseensä tyytyväinen perkeles on käynyt takaluukusta suoraan Miran päälle. Ei siinä vielä hampaita ole käytetty, mutta varsin ikävää toimintaa 10 kk:n ikäiseltä ”pennulta”. Siinä on pitänyt hieman palautella Auraa maan pinnalle, minun Mirkkua eivät kakarat komenna.
Muutamia muitakin vastaavia tilanteita on ollut, ja on tosi kurjaa, että Aura kiskaisee oitis hihat ylös ja antaa tulla, ei pienintäkään merkkiä alistumisesta vanhemmalle koiralle.
Koirat voivat edelleen reissata kaikki samassa autossa, olla päivät yhdessä, syödä samassa huoneessa, ei siis tilanne ole niin paha, on vain opittava rauhoittamaan tiettyjä tilanteita, ettei liian suuria tunteita olisi pelissä.

Lauran kanssa tilattiin koirille ruokaa ja leluja zooplussasta. Laura lisäksi tilasi Fetalle oikean luksuspedin; keinonahkaa, pehmustetut reunat, käännettävä/pestävä alunen, siis oikea joka koiran unelma :) Fetakin oli oikein onnellinen lahjasta, siellä se makaili koko illan ja vahti sitä, ettei toiset vaan pääse lähellekään… maailman paras pahvilaatikko :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Do diin - kyllä siitä pikku perkeleestä tulee vielä ...jotain ;)

Sari ja moppikööri kirjoitti...

Meillä ei poikia enää voi kuskata peräkopissa yhtäaikaa mutta samassa autossa niin että Figo takana,Saga peräpenkillä ja Leo etupenkillä :D Tosin vain pikkumatkoja. Hermoja pikku perkeleen omistajalle :D Meilläkin on mennyt yllättävän hyvin kun ottaa huomioon Leon luonteen "kop kop " T : Sari ,Figo,Leo ja Saga eli ryhmä SLF

Susku ja pojat kirjoitti...

Pitkästä aikaa vierailulla minäkin. Nyt laitoin omaan blogiini "viestivahdin", joten saatan jatkossa käydä vähän useammin... ;-)

Ikävä kuulla, että sielläkin otetaan jo vähän toisista mittaa. Sama juttu täällä; normaalitilanteet hoituu helposti, mutta kierrosten noustessa tulee helposti ongelmia.

Laura oli tosi ystävällinen, kun osti Fetalle noin hienon pahvilaatikon! ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Do dii - vähäs ois kiva kuulla miten "pikku perkeleen" kanssa etenee.. siis päivityksiä päivityksiä!!! Ja ois kiva kuulla niistä teidän etsintätreeneistä lisää!!!

t. Sari & Oswald