sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Vieraita ja harjaustalkoot

Tämä viikko hurahti vauhdilla; meillä oli vieraana Mélanie Ranskasta Lauran koulun kautta. Mélanie oli oikein viehättävä nuori nainen ja onneksi vielä koirasellainen :) Hänelläkin oli kotona kaksi koiraa; bordercollie ja beagle. Briardia ei tuntenut entuudestaan...
Oli hauskaa "tutustua" omaan kotikaupuunkiinsa vieraan silmin ja esitellä kotimaan ruokaherkkuja. Tämä tyttö ainakin rakasti suklaata ja ihastui näkkileipään :) Toivottavasti saamme tavata Mélanien uudelleenkin.

Viikolla lueskelin foorumista koirien kampaamisesta posket punottaen... Meillä kun tuo tahtoo vähän jäädä heikoille. No lauantaina koirat pestiin ja tänään kaivettiin kammat yms. tykötarpeet esiin. Mirkun sain selvitettyä yllättävän nopeasti, Laura askarteli Fetan (oikeastaan Fetan jalkojen) kanssa kauemmin. Ihan siistejä tyttöjä niistä tuli:

Tänään on ollut aivan huikea sää, touhusin koko päivän pihalla ja koirat olivat myös siinä. Naapurissa asustaa maailman rumin otus; valkoinen bokseri, joka tylsistyksissään käy vähän väliä raja-aidalla tuhisemassa ja haastamassa näitä meidän koiria. No nehän tietysti ottavat haasteen riemulla vastaan... ja en voi sietää sitä räyhäämistä aidalla. Jälleen koirat ryntäsivät sinne, kauhea rähinä, hyvä ettei tuijapuskat kaatuneet. Minähän sain kuningasidean siinä juostessani, että potkaisen siinä sopivasti ollutta pyykkikoria päin aitaa ja pelästytän koirat. No kunnon potku ja jalka läpi korista, muovireunukset repi jalkaa oikein mukavasti, mutta toimi. Taisi olla huudossa ihan uudenlaista pontta, kun koirat juoksivat suoraan toiseen päähän pihaa ja tuijottivat minua siellä hämmentyneinä. Taas sai paha palkkansa.1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Olisinpa ollut näkemässä; Teija pyykkikori jalassa. Meillä Ossi on tiukentanut suhtautumistaan ohi kulkeviin koiriin. Aikaisemmin pysyi siististi ja coolisti omalla tontillaan, nyt esittää mahtisonnia ja on valmis haastamaan koko maailman. Voi mun pieni miäs.
Tontille pääsis jo jotain kulmaa rassaamaan, mutta.. ei ole mun kulma enää..