torstai 21. elokuuta 2008

tokokisat Turussa

Nyt kun me saatiin se ykköstulos vihdoinkin korkattua, ei tuntunut missään lähteä heti parin päivän jälkeen uusiin kisoihin. Ikävä kyllä mun innokkuudesta ei juuri ollut hyötyä, koska Feta osoitti jo aamulla koomaan vaipumisen merkkejä ja illalla sitten se oli vetelä kuin räkä... Yleensähän Feta tekee mitä käsketään ja vielä ihan mallikkaastikin kunhan se on tajunnut että nyt tosiaan pitää tehdä jotain. Nyt Feta kuitenkin valui takaluukusta vaan remmistä vetämällä ja kun yritin ottaa seuraamista, se ei edes katsonut mua päin. Feta ei mennyt maahan, eikä välittänyt leluista. Se ei reagoinut edes kiskaisuihin, saati sitten ohi kulkeviin koiriin. Jätin sitten sen loppujen lopuksi takaisin autoon kun mitään ei kerran ollut tehtävissä.
Luoksepäästävyys oli taas kymppi, vaikka Fetalla olikin vaikeuksia pysyä istumassa.. Paikallaolon pisteet putosi kasiin, sillä maahanmeno oli vino ja se nousi vasta toisesta käskystä. Itse paikallamakuuseen olen tyytyväinen, se ei vaihtanut asentoa kertaakaan eikä reagoinut juurikaan häiriöihin (vaikka niitä oli paljon).
Ennen yksittäisliikkeitä pelkäsin pahinta (ja ilmeisesti toin sen esille :DD), mutta kun oma vuoro tuli ja hain Fetan autosta, se oli suhteellisen touhukas verrattuna aikaisempaan mielialaan. Seuraaminen lähtikin sitten ihan hyvin käyntiin, mutta pienestä paniikista johtuen en muista kunnolla miten se meni tarkalleen! Pisteitä tuli seuraamisista kuitenkin 9,5, ja sitten 8. En kuitenkaan tykännyt seuraamiskaaviosta, sillä se oli hirvittävän lyhyt, noin puolet aikaisempien kokeiden seuraamispätkistä.
Liikkeestä maahanmeno oli.. täydellinen. HAHAHAHA. Luoksetulossa Feta himmasi vauhtia laukasta raviin parilla viimeisellä askeleella, mutta perusasento oli nätti ja se paransi sitä vielä itse. Myös liikkeestä seisominen oli hieno, siitä 9,5. Hyppy meni kuitenkin taas nollille, osittain siksi etten ehtinyt sitä viime kisojen jälkeen ottaa, mutta Fetalta myös alkoi puhti kadota loppua kohti. Se olisi kuitenkin voinut myös lysähtää maahan, joten on varmaan parasta ajatella positiivisesti! :D


Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 8
Seuraaminen hihnassa 9,5
Seuraaminen hihnatta 8
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 9
Liikkeestä seisominen 9,5
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutus 9
yhteensä 160Aika tiukille meni ykköstuloksen kanssa, mutta kuitenkin olen tosi tyytyväinen siihen miten Feta totteli kun miettii sen käyttäytymistä ennen kisaa. Ja niin tosiaan, maahanmeno onnistui.


2 kommenttia:

Maarit K. kirjoitti...

Heippa Laura ja teidän koko lauma :) Kiitos kutsusta seurailemaan blogianne! Onpa kiva nyt päästä lukemaan teidänkin kuulumisista ja treenailuista :) Ja vaikka kommentointi saattaa tulla miun taholta...öhöm..hieman myöhässä ja harvassa (näin on käynyt tähän saakka jo Ossi-velin & Sarin blogissa), luetaan täällä taatusti innolla ja säännöllisesti teidän tarinoita ;)

Mutta nyt täältä kajahtaa ilmoille raikuvat onnittelut kahdesta tokon ykköstuloksesta!! Mahtava juttu, miten hyvin Feta jaksoi tsempata valeraskaudesta huolimatta :)

Basti lähettää lämpimiä terkkuja siskolleen, ja jatkaa toipumistaan eilen viestitreeneissä sattuneesta välikohtauksesta...jossa toinen nuori uroskoira ei pysähtynytkään omistajansa kohdalla vaan paineli täyttä höyryä Bastin luokse(vaikkakaan ei vissiin räyhäämismielessä). Tappeluhan siitä sitten tuli,sillä Basti ei siedä viestitreeneissäkään muita uroksia ihan ihollaan, on niin täpinöissään juoksemisesta. Harmittaa kyllä ihan pirusti! Kummallakaan ei onneksi haavoja, mutta ne henkiset haavat parantuvatkin sitten hitaasti... Onnistuneita treenejä odotellen ja niitä teillekin toivoen,

Maarit ja Pojat :)

Susku kirjoitti...

Moi! Ja kiitos kutsusta blogia lukemaan! Onnistuihan sentään viimein tänne pääsy, vaikka vähän kangerrellen - ei meinannut mokoma laskea kommentoimaan vaan vaati kirjautumista kirjautumisen perään :-(

Onnittelut upeista tuloksista!