keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ei oo vanhaksi tulemista

Päivitykset laahaavat perässä pahasti ja syynä on blogin salasanan unohtaminen :D
Sähköpostiosoite, johon uusi salasana olisi voitu lähettää ei ole enää käytössä... No kunnon kaupungin työntekijä käytti tänään puolet työpäivästään soittelemalla eri paikkoihin ja tuhlaamalla pankin avainlukulistasta puolet tunnistautumalla eri palveluihin. Nyt pelittää taas :)

Viimeiset 4-5 viikkoa on ollut varsin hiljaista koirarintamalla. Sairastelin tolkutonta yskää, joka sitten osottautui mykoplasmaksi. Treenata ei ole huvittanut yhtään, kävelylenkkejä en ole jaksanut tehdä, onneksi huushollissa on kaksi reipasta kepoa, jotka ovat huolehtineet koirien ulkoilusta.

Ennen sairastelua Sari ja Ossi käväisivät Turussa, mutta silloinkin treenaus jäi yhteen tokokertaan, muun ajan juoksimme sienestämässä ja illat kuluivat sienien putsaamisessa :)
Sari tuli jo keskiviikkoiltana Turkuun ja toi Ossin meille (itse mokoma pääsi Börsiin asustelemaan). Ossi on kyllä huippu jätkä. Varsin luontevasti se asettui meille. Mirkku oli näyttävinään sille kaapin paikan ja Ossi oli hyväntahtoisesti tottelevinaan muoria :D Myös Aura, joka on varautunut vieraita koiria kohtaan on Ossin kanssa luontevasti. Ossi vaan on niin <3

Syksyn suurin murhe ja huolenaiheuttaja on meidän Feta.... Toivottavasti Laura ehtisi/jaksaisi kirjoittaa Fetskun sairastamisesta.


2 kommenttia:

Susku ja pojat kirjoitti...

Hyvä, että olet tunnollinen kaupungin työntekijä ja sait blogin taas pelittämään. Mutta mikä kamala uutinen täältä löytyikään, Feta sairas. Mikä tytöllä on?

Susku ja pojat kirjoitti...

Niin ja huomasitko, Fetan sairastelu sai mut hätääntymään niin, että unohdin kysyä, oletko itse jo kunnossa...
Pikaista paranemista molemmille!